Je voeding

Het lijkt erop dat het gezond verstand dat hoe beter je eet hoe gezonder je zult zijn, het niet altijd wint. Als dat wel zo was zouden niet veel mensen die altijd moe zijn gebruik maken van, snelle suikers of energie drankjes. Hoewel een totale voeding revisie enige tijd kan duren, zijn er enkele eenvoudige voeding keuzes die je kunt toepassen om meer energie te krijgen. En je minder moe te voelen.

Fruit is een caloriearme bron van natuurlijke energie. Vruchten zoals aardbeien, sinaasappelen, bananen en ananassen zijn verpakt met vitaminen en natuurlijke suikers die geven je energie en het kost je geen voorbereidingstijd om het klaar te maken.

Het is ook belangrijk om elke dag de juiste hoeveelheid eiwitten te consumeren. Niet alleen eiwitten dragen bij aan de spieren maar verbeteren ook je algehele uithoudingsvermogen, maar het is ook een gezondere bron van calorieën dan voedsel met een veel vet of slechte koolhydraten.

This entry was posted on vrijdag, november 11th, 2016 at 7:23 am and is filed under gezondheid. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.