Kok aan huis

Een kok aan huis.

De ultieme én betaalbare luxe
Op het gebied van culinair genieten is er een nieuw concept dat in korte tijd enorm populair is geworden: de kok aan huis. Met een kok aan huis kun je optimaal genieten van je diner zonder dat je je ook maar ergens zorgen om hoeft te maken. Het is de ultieme verwennerij en deze luxe ligt voor vrijwel iedereen binnen handbereik. Of je nu een romantisch diner voor twee wilt of meer dan tien gasten ontvangt voor een kerst diner: Een kok aan huis maakt je diner tot een heel bijzondere ervaring. Misschien denk je dat er aan een kok aan huis een flink kosten plaatje vastzit maar er is al veel mogelijk voor een zacht prijsje.
We zetten hier de voordelen van een kok aan huis voor je op een rij en vertellen je waar je ongeveer aan moet denken wat betreft de kosten.

Waarom een kok aan huis?

Een kok aan huis kookt speciaal voor jou en je gasten. Je kunt samen met de kok het diner dus helemaal naar jouw smaak aanpassen en zit niet vast aan een menukaart.
Een kok aan huis kookt ook alléén voor jou en je gasten. Hij hoeft dus niet eindeloos veel bestellingen in de gaten te houden en heeft alle aandacht voor de kwaliteit van jouw diner.
Met een kok aan huis kun je culinair genieten zonder je zorgen te hoeven maken over reserveringen en je kunt heerlijk ontspannen binnen het comfort van je eigen huis.
Door een kok aan huis in te huren in plaats van uit eten te gaan, loop je niet het risico dat je diner verpest wordt door lange wachttijden of onvriendelijke bediening.

Wat zijn de kosten van een kok aan huis?

Een kok aan huis is heerlijk luxe. Je hebt een exclusieve diner ervaring en je gasten zullen ongetwijfeld onder de indruk zijn. Om die reden denk je wellicht dat een kok aan huis al snel boven het beschikbare budget ligt maar de kosten vallen vaak mee.
Wanneer je de kosten vergelijkt met een diner in een restaurant of een diner dat je zelf bereidt dan hoef je met een kok aan huis niet direct veel duurder uit te zijn. Zo ben je bijvoorbeeld voor drank veel minder kwijt wanneer je een kok aan huis inhuurt voor het diner dan wanneer je naar een restaurant gaat. Een professionele kok kan bovendien alle benodigdheden goedkoper inkopen dan je dat zelf kunt en ook dat heeft een positieve invloed op de kosten.

Uiteindelijk zijn de kosten voor een kok aan huis afhankelijk van je wensen. Twee of tien gasten, drie of zes gangen, een varkenshaasje of noordatlantische krab: De precieze invulling van je diner bepaalt de kosten. De meeste koks aan huis rekenen een vast bedrag voor de kok en daarnaast een prijs per persoon. Met enig overleg kun je al een diner laten samen stellen vanaf twintig euro per persoon. Wil je de kosten precies laten voorrekenen? Neem dan gerust contact op met verschillende koks: Ze zullen graag een vrijblijvende offerte voor jouw persoonlijke diner opstellen.