Vino online wijnhandel

Online wijnen verkrijgen bij Vino

Online wijn kopen is populair. Bij Vino merken we dat iedere dag. Hoewel Vino al vele jaren actief is op gebied van online wijn kopen, zien we met name de laatste 2 jaar een enorme groei. We zien dat niet alleen in omzet, maar ook in samenwerkingen. Zo heeft Vino voor veel grote partijen (Sanoma, Kruidvat, Fonq) de online wijn verkoop gezocht. Met andere woorden we weten waar we over praten als het gaat om online wijn kopen. De groei van online wijn kopen is ook een gevolg van het feit dat de wijnwereld laat echt actief is geworden op internet. Lange tijd zijn bestaande kanalen als retail, supermarkt en horeca beschermd. Gelukkig beseft de wijnwereld dat de toekomst in online wijn kopen ligt. Andere branches als witgoed, boeken, reizen en verzekeringen dat al een aantal jaar eerder ontdekt. Je kunt dergelijke ontwikkelingen in de huidige digitale wereld niet tegenhouden. Het is verstandiger online wijn kopen te omarmen en er allemaal van te profiteren. Uiteindelijk bepaalt de consument wat hij/zij waar wil kopen. En de wijnconsument wil online wijn kopen.

Wijn aanbiedingen van Vino

Online wijn aanbiedingen kom je over tegen. Zeker ook bij Vino. Vino probeert een zo goed mogelijk en gevarieerd mogelijk aantal wijn aanbiedingen te hebben binnen het totale assortiment van ruim 400 wijnen. Overigens is het aantal wijnen dat Vino in portfolio heeft vele malen groter dan aanbod online. In totaal kunnen wij ongeveer 4000 wijn aanbieden. Vino heeft ervoor gekozen een selectie online aan te bieden en altijd een aantal wijnen uit dit assortiment als wijn aanbieding aan te bieden. Mocht uw wijn er niet tussen staan dan kunt u altijd contact opnemen met Vino. Wellicht kunnen wij uw wijn toch leveren. Wellicht zelfs als wijn aanbieding.

This entry was posted on donderdag, mei 11th, 2017 at 12:58 pm and is filed under zakelijk. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.